Begeleiding

op maat

groep

Chill-aut – Fri-aut – Hang-aut – Go-aut

Op de vrijdagavond organiseren wij verschillen ‘chill-aut’ activiteiten. De naam zegt het eigenlijk al. Er worden gezellige activiteiten georganiseerd zoals poolen, darten en bord- of kaartspellen om leeftijdsgenoten te ontmoeten, met elkaar te ‘chillen’ maar ook te oefenen met je persoonlijke doelen binnen groepsverband. Vrienden maken en werken aan meer zelfvertrouwen in het sociale contact en de interactie met anderen. Je maakt plezier, maar leert ook omgaan met kritiek, winst en verlies, je grenzen aangeven, een gesprek starten en op gang houden en nog veel meer. Natuurlijk zorgen de begeleiders voor een voorspelbare structuur van de avonden, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

 

Kookclub

 

De kookclub is er voor iedereen die geïnteresseerd is om meer te leren over het bereiden van een gezonde en gevarieerde maaltijd, maar ook op zoek is naar sociaal contact. Ook jongeren die op de wachtlijst staan voor onze MegaHomes kunnen op deze manier al in contact komen met andere bewoners. Naast lekker koken leer je dus nieuwe mensen kennen en ga je ook aan de slag met je sociale vaardigheden. Lekker, leuk en leerzaam! Vaak ontstaan er mooie vriendschappen.

MegaKids

Begeleiding en behandeling voor mensen met autisme

Laatste Nieuws

  • Met trots kunnen wij delen dat we door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn aangewezen als 1 van de 15 zogenoemde proeftuinen. Dit zijn onderwi...

  • Onze nieuwe website is live. In de komende periode zullen wij deze nog verder gaan verbeteren! Happy browsing....