Gespecialiseerde

Huiswerkklas

Huiswerk is geen favoriete bezigheid, maar het hoort er wel bij

Voor de huiswerkklas van Megakids kun je doordeweeks van 14:00 tot 18:00 naar onze locatie toe. Als je (nog) niet zelfstandig kunt reizen, kunnen we hiervoor samen naar een passende oplossing zoeken. Als je binnenkomt spreken we even je dag door en kun je rustig wennen met iets te drinken en wat lekkers.

 

Na 10 minuten starten we en kijk je samen met de begeleider je huiswerk door. De begeleider helpt je in een ontspannen sfeer bij het plannen en structureren van je studie. Een van de belangrijkste doelstellingen is zicht krijgen op de andere manier waarop de informatie in jouw hersenen wordt verwerkt. Samen gaan we op zoek naar plan- en leerstrategieën die voor jou wel werken en waarmee je zelfstandigheid wordt vergroot. Het doel is zoveel mogelijk huiswerk af te krijgen, zodat je thuis niet zoveel meer te doen hebt. Wel zo relaxed, toch?

MegaKids

Begeleiding en behandeling voor mensen met autisme

Laatste Nieuws

  • Met trots kunnen wij delen dat we door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn aangewezen als 1 van de 15 zogenoemde proeftuinen. Dit zijn onderwi...

  • Onze nieuwe website is live. In de komende periode zullen wij deze nog verder gaan verbeteren! Happy browsing....