Jongvolwassenen

Hey, you got this!

Wij zijn niet zo van het etiketteren en spreken ook nooit over stoornissen. Autisme is niets meer en niets minder dan een andere manier waarop de informatie in jouw hersenen wordt verwerkt. Vanuit onze expertise staan we naast jou en je netwerk, om de specifieke valkuilen gekoppeld aan die andere informatieverwerking concreet in kaart te brengen met daarbij ook aandacht voor jouw specifieke talenten.

 

Megakids werkt, samen met jou aan de versterking van je eigen kracht. De zorg die we bieden is altijd op maat voor jouw situatie. Samen kunnen we eraan werken dat het thuis, met je studie, op je werk of in je sociale kring beter gaat. We maken samen met jou een concreet plan hoe jij zelfstandig(er) in het leven kunt staan en grip kan hebben op diverse situaties. Hierbij zijn het trainen van vaardigheden om zelfredzaamheid / zelfstandigheid en eigen regie te vergroten van belang. Daarmee bouwen we aan positiviteit, zingeving en jouw gevoel van eigenwaarde.

MegaKids

Begeleiding en behandeling voor mensen met autisme

Laatste Nieuws

  • Met trots kunnen wij delen dat we door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn aangewezen als 1 van de 15 zogenoemde proeftuinen. Dit zijn onderwi...

  • Onze nieuwe website is live. In de komende periode zullen wij deze nog verder gaan verbeteren! Happy browsing....