Kids en

jongeren

We zijn er voor jou!

Wij zijn niet zo van het etiketteren en spreken ook nooit over stoornissen. Autisme is niets meer en niets minder dan een andere manier waarop de informatie in jouw hersenen wordt verwerkt. Vanuit onze expertise staan we naast jou en je netwerk, om de specifieke valkuilen gekoppeld aan die andere informatieverwerking concreet in kaart te brengen met daarbij ook aandacht voor jouw specifieke talenten. Samen met jou en eventueel met je ouders kunnen we eraan werken dat het thuis, op school, op je werk of in je sociale kring beter gaat en dat je steeds zelfstandiger wordt. De hulp die wij bieden is altijd op maat. Dat betekent dat we goed luisteren naar wat jij wilt en wat er bij jou past. Jij hebt de regie.

 

We werken graag vanuit de methodiek van ‘Geef me de 5’. Deze methodiek gaat uit van ieders positieve bedoeling. Mocht er iets niet gaan zoals je wilt, dan is hier altijd een oorzaak voor. Samen met Megakids leer je deze oorzaak te vinden en zoeken we naar een passende oplossing.

MegaKids

Begeleiding en behandeling voor mensen met autisme

Laatste Nieuws

  • Met trots kunnen wij delen dat we door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn aangewezen als 1 van de 15 zogenoemde proeftuinen. Dit zijn onderwi...

  • Onze nieuwe website is live. In de komende periode zullen wij deze nog verder gaan verbeteren! Happy browsing....