Werkgevers

Werkgevers

Bent u werkgever en wilt u meer weten over hoe u mensen met autisme het beste kunt aansturen op de werkvloer? Onze jobcoaches denken graag met u mee. We bieden begeleiding op maat. De werknemer leert hoe hij anders kan communiceren, wat het effect is van zijn/haar acties en hoe het werk op een andere manier georganiseerd kan worden. Het doel is om het werk met meer plezier te doen zonder steeds overprikkeld en uitgeput te raken. De leidinggevende krijgt ook begeleiding en leert hoe hij de werknemer het beste kunt aansturen. Wat werkt wel en wat werkt juist niet. Hoe kan de organisatie dingen anders aanpakken zodat de werknemer zijn/haar werk beter kan uitvoeren? Directe collega’s kunnen daarbij betrokken worden wanneer het zinvol is.

 

Jobcoaching is maatwerk. Megakids weet als geen ander de praktische vertaalslag op de werkvloer te maken zodat u het beste uit uw werknemer kunt halen.

MegaKids

Begeleiding en behandeling voor mensen met autisme

Laatste Nieuws

  • Met trots kunnen wij delen dat we door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn aangewezen als 1 van de 15 zogenoemde proeftuinen. Dit zijn onderwi...

  • Onze nieuwe website is live. In de komende periode zullen wij deze nog verder gaan verbeteren! Happy browsing....